Rosa Kortet Trafikskola i Borlänge - Personal
Instagram
   Följ oss rosakortet elevportalen

Vi på Rosa Kortet!


Alexandra - Trafiklärare

Rosa Kortet Trafikskola ägs av mig och på skolan är jag även trafikskolechef och utbildningsledare.


2006 hoppade jag på trafiklärarutbildningen i Vännäs och i december 2007 var jag färdig trafiklärare. Sedan dess har jag arbetet som trafiklärare på flera orter i Sverige inom samma företag. I och med min föräldraledighet 2013/2014 gjorde jag en chansning med en sen ansökan till Utbildningsledar-utbildningen vid Stocksholms Universitet. Innan jag visste ordet av var jag antagen. Under våren 2014 beslutade jag mig för att säga upp mig från min heltidsanställning och starta eget.


Jag är utbildad inom Anpassad Undervisning (muntlig teori) och det finns möjlighet att på Rosa Kortet studera teorin muntligt. Jag håller både Handledarkurser och Riskettan.


Jag ser mig själv som ett verktyg för eleven, det är därför otroligt viktigt att eleven talar om och berättar hur den vill att utbildnignen ska se ut - från en stor översiktig plan till mindre detaljer. Det är elevens utbildning vi genomför tillsammans. Jag utbildar på B-körkort och AM.Lotta - Receptionist

På vår trafikskola arbetar Lotta i vår reception, hon har arbetat på trafikskola sedan 2002. Hon är experten vid dataprogrammet med kassa och bokning. Ringer du till ROSA KORTET under kontorstid är det mest troligt Lotta som svarar - passa på att ställa alla kluriga frågor så du får alla svar du vill ha. Lotta hjälper dig, tillsammans med din lärare att skräddarsy din utbildning.


Sofia - Trafiklärare

Sofia är trafiklärare sedan 2011, hon har tidigare arbetat i Falun men nu är hon hos oss på sin hemmaplan i Borlänge där hon även studerade till trafiklärare. Sofia arbetar också hon med muntlig teori och AM-moped.
Carina - Trafiklärare

Carina är trafiklärare hos oss sedan november -15. Färdigutbildad samma år och har tidigare arbetat på andra skolor i Dalarna. Carina har både körlektioner och muntlig teori. Carina är nu också lärare på AM. Gissa vad hon har för husdjur? Minigrisar =).
Malin - Trafiklärare


Malin har varit hos oss under -16/-17 för sin utbildning till trafiklärare, nu är hon färdig med utbildningen och jobbar hos oss som trafiklärare på behörighet B, både körning och teori. Tidigare har Malin kört lastbil så hon slår oss allihop med flest bokstäver på körkortet.Sanna - Trafiklärare

Sanna är tillbaka flyttad till Dalarna efter en tid med bland annat trafiklärarstudier i Örebro. Sanna utbildar sedan våren -17 på personbil, körlektioner och teori.


Emelie - Trafiklärare

Emelie har tidigare arbetat i Falun i flera år men nu är hon på hemmaplan. Emelie utbildar på personbil, introduktionsutbildning och riskettan.


Tina - Trafiklärare
Tina hade sin LIA hos oss 2016 nu är hon tillbaka efter nästan två år som trafiklärare på annan ort.


Minna - Trafiklärare
Minna arbetar hos oss under våren-sommaren 2018. Hon har arbetat som trafiklärare i ett år.Sofia, Lotta, Carina, Alex, Malin, SannaRosa Kortet


Wallingatan 15,

78434 Borlänge

Tel: 0243- 121 00

E-mail: info@rosakortettrafikskola.se

© Utvecklad av Viktor Erik Johansson, viktorvej@gmail.com